Winkelmand

Om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op jullie nieuw avontuur, kunnen jullie verschillende infosessies volgen.

Arbeid en bevalling
Wat zijn weeën? Wanneer start een arbeid? Hoe ga ik met de pijn om? Wat neem ik mee in mijn valiesje? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens deze infosessie. Het doel van deze infosessie is om jullie te informeren over het verloop en jullie

Borstvoeding
Tijdens deze infosessie bereiden we jullie helemaal voor op de borstvoeding! Hoe leg je een baby juist aan? Hoe weet je dat je baby voldoende drinkt? Deze infosessie zit boordevol praktische tips en handvaten om aan jullie borstvoedingsavontuur te beginnen.

Ouderschap
De transitie naar het ouderschap loopt niet altijd even soepel. De overgang van twee naar drie kan soms de nodige wrijving veroorzaken. Tijdens deze workshop hebben we het over de bijzondere overgang naar het mama en papa worden en hoe je best inspeelt hierop.

Kraamperiode
Hoera, de baby is er! De eerste weken na de bevalling kunnen zeer spannend en ingrijpend zijn! Wat kan je verwachten? Wat doet je baby en hoe ga je hier mee om? Tijdens deze workshop worden jullie voorbereid op die bijzondere eerste weken.

Fiqh (Zwangerschap/geboorte) – VANAF MEI
Wat zijn de verplichtingen en sunnah omtrent zwangerschap en geboorte? Waar dien ik op te letten? Wat zegt de Quran over bevallen, kraamperiode en borstvoeding? Tijdens deze les overlopen we de Islamitische wetgeving zwangerschap en geboorte.

EHBB (Eerste Hulp Bij Baby’s) – VANAF MEI
Tijdens deze infosessies leren we de belangrijkste kinderkwaaltjes, hoe te reageren op noodsituaties, wat je best in je EHBO-koffertje hebt zitten,… Naast de alledaagse voorvallen leren we ook de belangrijkste levensreddende handelingen.

Chat openen
Vragen? stuur ons een berichtje! :)